DEZVĂLUIRI ÎN PREMIERĂ DESPRE AȘA-ZISA "EPIDEMIE" A GRIPEI AVIARE

În ultimii ani, prin intermediul unei furibunde campanii mediatice și prin repetarea aproape obsesivă a expresiei "gripă aviară", clica criminală a așa-zișilor "iluminați" a reușit în cele din urmă să inducă o asociere forțată a acesteia cu o presupusă boală teribilă ce afectează ființele umane, cu toate că adevărul ce există dincolo de toate acestea este că, în mod natural, este exclus ca un virus aviar să contamineze ființele umane și apoi să se transmită de la astfel de ființe umane "îmbolnăvite" (contaminate), mai departe la alte ființe umane o astfel de afecțiune, pentru a determina apariția unei epidemii în masă.

Toate aceste aspecte nu justifică deloc manifestările aproape isterice și știrile bombastice, mult trâmbițate de către prezentatorii TV și, la modul general vorbind, ce au fost lansate de către mass-media, la care am asistat cu toții (uimiți) în perioada respectivă. Prin intermediul unei astfel de campanii mediatice se urmărea, de fapt, într-un mod insidios să fim cât mai îngroziți de perspectivele unei așa-zise epidemii viitoare.

Tot la fel de nejustificate au fost și anunțurile înspăimântătoare prin care adeseori se subînțelegea că urmează să se dezlănțuie transmiterea interumană a unui asemenea "flagel" ce va face să moară un număr imens de ființe umane.

Codex Alimentarius

- un evident și cutremurător genocid planetar deghizat -

În ultimii ani, denumirea Codex Alimentarius a ajuns să fi e tot mai cunoscută ca fi ind numele unui cod general de reglementări și direcții privind producerea, furnizarea și consumarea alimentelor. Codex Alimentarius a apărut încă din anul 1963, acesta fi ind opera Organizației Națiunilor Unite (ONU). Cu toate că ONU are misiunea de a asigura pacea mondială, respectarea drepturilor omului, cooperarea internațională și respectarea dreptului internațional, Codex Alimentarius s-a dovedit gradat a fi un veritabil dușman al oamenilor, în loc de a îndeplini rolul declarat cu mult aplomb de instrument de protejare a consumatorilor din toată lumea.


Dincolo de unele declarații de intenții de-a dreptul înduioșătoare pentru cei naivi și creduli, marii patroni ai industriei farmaceutice și agro-alimentare, în cârdășie cu așa-zișii „iluminați” afl ați la vârful francmasoneriei mondiale, au cel mai
mare interes în privința legiferării Codex Alimentarius și acționează sistematic de ani de zile în direcția eliminării complete a oricărei concurențe independente și a oricărei rezistențe împotriva monopolului pe care vor să-l instaureze pas cu pas. Putem anticipa că, dacă prevederile abuzive din Codex Alimentarius ar fi generalizate, oamenii ar fi tot mai condiționați, riscând să devină dependenți de produsele otrăvite ale unei industrii globaliste dușmănoase la adresa vieții și a oamenilor de rând în general, care sunt tratați ca niște animale de povară cu față umană care pot fi mânate după bunul plac al unei așa-zise elite mondiale formată din mari bancheri și industriași.


Adevăruri zguduitoare despre conspirația bancară și sclavia modernă a dobânzii


3 volume + 2 DVD-uri cadou


Este cvasi-evident pentru noi toți că la ora actuală întreaga lume trece printr-o stare acută de criză economică și financiară. Deși se încearcă inocularea insidioasă prin mass-media a ideii că această criză este un fenomen economic „perfect natural”, adevărul este că ea a fost declanșată în mod artificial, prin folosirea perversă a unor pârghii financiar-bancare și prin manipularea subversivă a masei monetare de către așa-zișii „iluminați” ce conduc din umbră organizația satanică a francmasoneriei mondiale și care urmăresc, totodată, să întroneze prin eforturi disperate o așa-zisă Nouă Ordine Mondială și statul fascist planetar unic, în care toți oamenii vor fi înrobiți și în permanență supravegheați, aveți implantat sub piele cumplitul cip RFID.Primii pași practici către... MOTORUL CU APĂ


Motorul cu apă a ajuns să fie considerat un mit de către cei neavizați, dar a devenit tot mai evident în ultima vreme că dezvoltarea lui a fost suprimată de către conspiratorii Noii Ordini Mondiale. Este semnificativ că mulți dintre genialii inventatori care s-au ocupat de conceperea și dezvoltarea motorului cu apă au dispărut în mod misterios ori s-au oprit inexplicabil din cercetările lor. 

Pe măsură ce ne aventurăm din ce în ce mai adânc în literatura tehnică și științifică din acest domeniu, găsim și suntem fascinați de articole, descrieri și investigații ce combină știința, istoria, economia și destine ale unor oameni de geniu.

Studiul cu multă atenție și neăntârziat conținutul acestei cărți vom descoperi (și este posibil ca unii dintre noi să ne cutremurăm) că unii cercetători și oameni de știință prestigioși ne-au avertizat deja anul acesta (2010) că planeta Pământ are toate șansele să se confrunte cu dezlănțuirea unui unei înspăimântătoare catastrofe, ce ar provoca la scurt timp după aceea moartea a zeci de milioane de ființe umane. devenind conștienți de toate acestea, va fi ușor să ne dăm seama că, fără îndoială, acesta este și va rămâne sensul profețiilor și revelațiilor pe care Fecioara Maria ni le-a făcut la Fatima. În plus, devine (abia acum) cu putință să intuim care este tâlcul ascuns al acestei viziuni înfricoșătoare la care au asistat la un moment dat - deloc întâmplător - peste 70.000 de ființe umane care au fost martore la apariția ei miraculoasă. în timpul acelei viziuni, toți cei prezenți au văzut cum Soarele se desprinde de pe cer și se îndreaptă către Pământ cu o mare viteză. În acele clipe, toți cei prezenți au trăit momente de groază cumplită, deoarece au fost fulgerător convinși că globul solar chiar se va prăbuși pe Pământ.